본문 바로가기

카테고리 없음

When You Go to Songdo Station Market, You Will See...

When You Go to Songdo StationMarket, You Will See...

Healthy Songdo Station Market, Happy Songdo Station Market!

 

1. Fresh Vegetables!

How to choose radishes that are healthier and more delicious
When choosing a delicious radish, look for one with a hard, smooth,
and heavy. Choose radishes with round and elongated overall shapes.
Radishes that are distinctly green in color at the top and white at the
bottom are sweet and delicious. Remember that a radish with a lot of
fine hair on its roots tends to have a strong core inside.

 

2. Savory Sesame Oil and Perilla Oil!

How to make your Chuseok foods more savory
Namul muchim (seasoned herbal dishes) are indispensable for the table setting
at Chuseok. Try using sesame oil when cooking spinach, as these two ingredients
work well together to increase the absorption of vitamins in spinach and enhance
the dish’s overall taste and flavor. Meanwhile, if you use perilla oil when roasting
bellflower roots, you can reduce the greasy and bitter taste.

 

3. Salted Fish!

How to keep salted mackerel fresh
Salted mackerel spoils easily, so it’s important to keep it refrigerated. Use paper
towel to dry the fish as much as possible before storing it in a plastic storage bag.
Don’t forget to store salted mackerels individually, as they can spoil more quickly
if the pieces stick together.

 

+ Enjoy Songdo Station Market even more!
The traces of Songdo Station Market’s long history 

can be easily found inside the market itself. 

The shops’ signboards are lined up to
look quite similar, at a glance, but if you look closely, 

different fonts and colors will highlight 

the unique aspects of each shop. 

You will also see photos of Incheon from decades ago 

displayed where signboards are usually positioned. 

Feel the history of Incheon while
walking slowly among these photos embracing 

the traces of time and you’ll feel like 

you’re watching a memorable movie!